Îți facem un CV perfect

cu care să aplici la orice companie aeriană

Îți construim un CV personalizat

Echipa Vreau să fiu Stewardesă îți poate realiza, edita sau modifica CV-ul tău, astfel încât să fie ceea ce companiile aeriene caută de la viitorii însoțitori de bord. Un CV bine structurat, îngrijit și relevant va face diferența în fața recrutorilor.

CV-ul – cartea ta de vizită la recrutare!

Atunci când participi la interviul cu o companie aeriană, CV-ul joacă un rol extrem de important. În baza lui, poți fi selectat pentru următoarele probe sau poți fi trimis acasă. Așa că, înainte de a participa la o recrutare, ai grijp să ai un CV impecabil, care să corespundă cerințelor companiilor aeriene.

Cum funcționează serviciul de editare a CV-ului?

Selectează opțiunile pe care ți le dorești

Alege varianta care ți se potrivește din secțiunea Modalitate de plată. Poți alege între:

 • Varianta standard a acestui serviciu este de corectare, editare și trimitere către tine în 3 zile lucrătoare de la data plății. Asta înseamnă că trebuie să încarci draftul de CV în limba engleză, iar taxa de corectare și editare este de 150 lei.

 

 • Dacă ne trimiți CV-ul tău în limba română și vrei să îl traducem noi în limba engleză trebuie să selectezi opțiunea de traducere (+ 50 lei).

 

 • Dacă ai nevoie ca CV-ul tău să fie corectat în mai puțin de 24 de ore selectează opțiunea corectare în regim urgență (+ 50 lei).

Trimiterea CV-ului

După ce ai adăugat în coș serviciul care ți se potrivește, în partea de check-out va fi nevoie să încarci o fotografie de tip pașaport și un draft de CV în format word.

Primirea CV-ului corectat

CV-ul corectat îl vei primi în 3 zile lucrătoare de la achitarea taxei, pe email. Dacă ai optat pentru corectarea CV-ului în regim de urgență, acesta va fi gata în 24 de ore de la achitarea taxei de urgență.

Achită taxa de corectare

Taxa poate fi achitată atât online, cu cardul, cât și prin virament bancar. Dacă vrei să faci plata mai târziu poți selecta opțiunea plătesc mai târziu.

Dacă întâmpini probleme ne poți scrie la eu@vreausăfiustewardesă.ro sau ne poți suna la +40736657766.

Modalitate de plată și trimitere CV

 • Adaugă alte opțiuni pentru CV-ul tău

  • 50 lei
  • 50 lei

  Pregătește-te pentru interviu

  • 400 lei
  • 120 lei

Ai întrebări? Contactează-ne!

#oferimaripi #împlinimvisuri

Sună-ne

Dacă ai întrebări ne poți suna în intervalul Luni – Vineri, 10 – 18 și îți răspundem cu mare drag

+40736657766

Scrie-ne

Ne poți scrie oricând pe adresa noastră de e-mail
eu@vreausafiustewardesa.ro

Ne vedem la curs 🙂