Online English for cabin crew

Singurul curs de engleză din România pentru însoțitori de bord

18 – 29 ianuarie 2021, 6 module, 2 săptămâni

Prin intermediul cursului online English for Cabin Crew îți pregătești engleza pentru interviurile cu companii aeriene, înveți tehnici de public speaking și depășire a emoțiilor, cât și un vocabular specific de aviație. Acasă, din fața propriului calculator, într-o manieră relaxată și în interacțiune directă cu unul din trainerii noștri.

 

Ai la dispoziție 6 lecții online, interactive, desfășurate pe durata a 2 săptămâni, la finalul cărora vei avea un nivel mai avansat de engleză și un bagaj de cunoștințe extrem de utile pentru obținerea jobului de însoțitor de bord la ORICE companie aeriană.

 

Îmbunătățește-ți engleza într-un mod relaxat și creativ, chiar de la tine de acasă, cu ajutorul exercițiilor și probelor special concepute de echipa de traineri Vreau să fiu Stewardesă. Trainerul acestui curs va fi în permanență alături de tine și te va îndruma către cele mai bune rezultate!

 

Predăm engleza într-un mod interactiv și punem mult accent pe conversație și tehnici de comunicare & public speaking. Te ajutăm să-ți exprimi mult mai ușor ideile în engleză și să reușești să comunici relaxat la interviurile cu companii aeriene!

Cum funcționează?

⇒ Cursul conține 6 module pe care le vei pacurge împreună cu trainerul și ceilalți colegi de curs!

 

⇒ Pe durata fiecărui modul vei interacționa în mod direct atât cu trainerul, cât și cu ceilalți colegi, vei avea de rezolvat diverse taskuri, vei comunica în limba engleză și vei trece prin teste similare de engleză precum cele de la interviu.

 

⇒ Fiecare modul durează 2,5-3 ore, iar de la un modul la altul vei avea de rezolvat o serie de teme recomandate de către trainer.

 

⇒ Cursul este unul interactiv și se bazează pe implicarea fiecărui cursant în procesul de învățare.

 

⇒ NU este un curs de gramatică și nici un training în care doar trainerul vorbește și participanții ascultă.

 

⇒ Cursul presupune comunicare directă și interacțiune cu fiecare cursant și se va desfășura sub conceput de „online classroom”.

Ce înveți la acest curs?

⇒ Te ajutăm să comunici mai ușor în engleză astfel încât să reușești să treci peste emoțiile de la interviul de angajare ca însoțitor de bord.

 

⇒ Îți dezvolți vocabularul de aviație, vei învăța termeni specifici de aviație și îți vei dezvolta cunoștințele generale de vocabular.

 

⇒ Te învățăm tehnici de public speaking și cum să realizezi cea mai bună prezentare personală, pe care să o spui fără emoții în fața recrutorilor la interviu

 

⇒ Pe parcursul cursului vei susține o serie de teste online de limba engleză exact ca cele de la interviu.

 

⇒ Vei primi un set de cărţi cadou în format .pdf, în limba engleză, care să te ajute la interviu.

 

⇒ Îți oferim asistență și îndrumare și suntem alături de tine de la înscrierea la curs și până la momentul angajării tale.

Modalitate de plată

Prețul celor 6 module de curs este de 1090 lei. Plata o poți face prin virament bancar sau online, cu cardul.

 •  

   

  În cadrul cursului beneficiezi de:

  • gratuit
  • gratuit
  • gratuit
  • gratuit

  Dacă vrei să te pregătești cat mai bine, mai poți opta pentru:

  • 1500 lei
  • 110 lei
  • 300 lei

Cerințe și program

 

Cursul se va desfășura în perioada 18 – 29 ianuarie, în fiecare luni, miercuri și vineri începând cu ora 17:00

 

Ca să te poti bucura de toate beneficiile acestui masterclass ai nevoie de un calculator/laptop/tabletă cu acces la cameră video și sunet. Poți folosi camera și microfonul încorporat în aceste dispozitive. Cursul poate fi urmărit și de pe telefon, însă există riscul să nu poți rezolva toate taskurile.

Ai întrebări? Contactează-ne!

#oferimaripi #împlinimvisuri

Sună-ne

Dacă ai întrebări ne poți suna în intervalul Luni – Vineri, 10 – 18 și îți răspundem cu mare drag

+40736657766

Scrie-ne

Ne poți scrie oricând pe adresa noastră de e-mail
eu@vreausafiustewardesa.ro

Să zbori!